ماساژ تراپی

ماساژ تراپی یا ماساژ درمانی یکی از بهترین روش های درمانی برای کاهش درد و تنش، استرس و بدست آوردن آرامش است.در ماساژ تراپی از روغن های طبیعی استفاده می شود زیرا خاصیت خنک کنندگی یا گرم کنندگی دارد و به بهبود خون رسانی و کاهش التهابات کمک می کند.

ماساژ تراپی یک روش عالی برای کاهش تنش عضلات است و با این روش دیگر نیازی به مصرف مسکن ها نیست.در ادامه به معرفی بیشتر ویژگی ها ، اثرات و روش های ماساژ تراپی می پردازیم . برای کسب اطلاعات بیشتر از این نوع ماساژ تا انتهای مقاله همراه ما باشید .

آموزش ماساژ با مدرک فنی و حرفه ای در اصفهان

ماساژ تراپی چیست؟

ماساژ تراپی یک روش درمانی است که با استفاده از حرکات، فشار بر روی بافت های نرم بدن انجام می شود. انجام این ماساژ به کاهش درد و تنش های عضلانی و کاهش افسردگی کمک می کند. در نظر داشته باشید برای صحیح اثر گذاشتن ماساژ روی بدن  ، ماساژ باید توسط فرد متخصص انجام شود.

چرا که ماساژ درمانگر بافت های نرم بدن مانند تاندون ها، رباط ها و پوست را با حرکات و تکنیک های مختلف ماساز می دهد و حرکت بصورت ضربه های ملایم تا عمیق استفاده می کند و فردی که متخصص نباشد نمی تواند به خوبی ماساژ تراپی را اجرا کند و آسیب های بسیاری ممکن به بدن شما وارد کند.

ماساژ تراپی اثرات و فواید بسیاری هم برای آقایان و هم بانوان دارد، مانند بهبود کیفیت خواب، بهبود فشار خون، بهبود آسیب هاب عضلانی، بهبود عملکرد مفصل ها، بهبود عملکرد سیستم ایمنی و غیره می باشد. در ادامه به بررسی این موارد می پردازیم.

پیشنهاد ویژه: برای دریافت خدمات ماساژ آقایان در اصفهان و رزرو نوبت کلیک کنید.

ماساژ تراپی چیست؟اثرات ماساژ تراپی

در ماساژ حرکات و ضربه هایی که به بدن وارد می شود باعث کاهش هورمون کورتیزول و افزایش هورمون دوپامین در بدن می شود که در نتیجه این کاهش و افزایش هورمون باعث ایجاد آرامش و کاهش استرس و اضطراب می شود.

همچنین باعث بهبود گردش خون، رفع گره های عضلانی، آرام سازی عضلات و افزایش سطح هوشیاری می شود. تحقیقات انجام شده نشان می دهد که ماساز درمانی در بهبود بیماری هایی نظیر سرطان، بیماری های قلبی و مشکلات معده موثر است.

مرکز ماساژ آرامش ایرانیان ارائه دهنده خدمات و آموزش تخصصی ماساژ از جمله  ماساژ بانوان در اصفهان در فضایی تخصصی و حرفه ای می باشد. جهت رزرو نوبت ماساژ بصورت آنلاین می توانید از طریق سایت اقدام کنید یا با شماره 09133183846 تماس بگیرید.

اثرات ماساژ تراپیفواید ماساژ تراپی

ماساژ تراپی فواید بسیاری برای سلامت جسم و روح دارد. این فواید به شرح زیر است:

  • کاهش درد: ماساژ تراپی باعث کاهش درد های عضلانی و مفصلی می شود. درد هایی مانند گردن درد، سردرد و زانو درد با ماساژ بهببود می یابند. فشار و حرکاتی که موقه ماساز بر روی بافت های بدن انجام می شود باعث خون رسانی می شود که در نتیجه درد کاهش پیدا می کند.
  • کاهش استرس و اضطراب: ماساژ باعث کاهش هورمون کورتیزول در بدن می شود که در نتیجه استرس و اضطراب کاهش پیدا می کند.
  • بهبود خواب: ماساژ درمانی برای کسانی که از بی خوابی و اختلالات خواب رنج می برند مناسب است.
  • تقویت سیستم ایمنی: ماساژ تاثیر مثبتی در سیستم ایمنی دارد و با عفونت ها مبارزه می کند.
  • بهبود گردش خون: ماساژ با تحریک و فشار بر روی بافت های نرم باعث باز شدن عروق خونی و افزایش جریان خون می شود که در نتیجه بهبودی سلامت قلب و عروق را بدنبال دارد.

فواید ماساژ درمانیمراحل انجام ماساژ درمانی

ماساژ تراپی در 5 مرحله انجام می شود:

  1. حرکات دایره ای
  2. ورز دادن بدن
  3. ضربات اصطحکاکی و مالشی
  4. حرکات لرزشی برای شل شدن عضله ها
  5. حرکات ضربه ای

مراحل ماساژ تراپیروش های ماساژ تراپی

  • ماساژ سوئدی: ماساژ سوئدی یک روش عالی برای استراحت و ارامش تمام بدن است .بطور مستقیم بر عضلات بدن تاثیر می گذارد. ماساژ سوئدی بصورت ملایم و آرام انجام می شود و و به آرامش سیستم عصبی بدن کمک می کند و مناسب ریلکس کردن است.
  • ماساژ بافت عای عمیق: ماهیچه ها ممکن است به دلایل نشستن زیاد و رانندگی طولانی سفت شوند. ماساژ بافت عمیق با وارد کردن ضربه، حرکات لمس آهسته به لایه های عمیق ماهیچه نفوذ کرده و باعث بازگرداندن آن ها به حالت اولیه می شود. این نوع ماساژ برای کسانی که دچار آسیب دیدگی، درد مزمن عضلانی و سفتی عضلات هستند مناسب است.
  • ماساژ ورزشی: ماساژ ورزشی مشابه بافت عمیق است و باعث کاهش آسیب هایی که موقع ورزش بوجود می آید می شود.
  • ماساژ نقطه ای(ماشه ای): در این ماساژ یک نقطه در گردن یا کمر به عنوان نقطه ماشه ای در نظر گرفته می شود. درمانگر از فشار متمرکز و مستقیم برای این نقاط استفاده می کند. این نوع ماساژ جریان خون را در این نقاط افزایش می دهد و باعث باز شدن گرفتگی این نقاط می شود.

massage therapy

  • ماساژ لنفاوی: مایعات لنفاوی وظیفه نگهداری مایعات و حذف مواد زائد بدن را دارند. این ماساژ برای رفع التهاب و بهبود بیماری آرتریت و کسانی که عمل ماستکتومی انجام داده اند مناسب است.
  • ماساژ سنگ داغ: ماساژ سنگ داغ برای کسانی که قصد دارند در حین ماساژ استراحت کنند مناسب است. این نوع ماساژ شبیه به ماساژ سوئدی است با این تفاوت که درمانگر به غیر از دست از سنگ های گرم شده نیز استفاده می کند. این سنگ ها جریان خون را بهبود می دهند و درد را تسکین می دهد و باعث تقویت آرامش می شود.
  • ماساژ قبل تولد: ماساژ های دوران بارداری باعث آرامش مادر می شود و به کاهش درد های دوران بارداری و ورم ها کمک می کند و برای جنین نیز سودمند است. این ماساژ باید ملایم و سبک انجام شود.

چه کسانی نباید ماساژ تراپی انجام دهند؟

ماساژ درمانی در برخی موارد ممکن است برای افرادی خطرناک باشد. ماساژ تراپی برای کسانی که مشکلاتی از قبیل عفونت یا سوختگی پوستی، زخم باز و کبودی دارند ، کسانی که مبتلا به اختلالات انعقاد خون و هموفیلی، بیماری های قلبی و عروقی، بیماری های پوستی مانند پسوریازیس و اگزما هستند و کسانی که داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین مصرف می کنند، مناسب نیست.

همچنین افراد مبتلا به سرطان بهتر است قبل از شروع ماساژ با پزشک خود مشورت کنند و تحت نظر پزشک ماساژ تراپی را انجام دهند و ماساژ را توسط یک فرد متخصص انجام دهید.برای رزو نوبت ماساژ متناسب با وضعیت جسمانیتان می توانید با شماره ی 09378863846 تماس بگیرید تا مشاوران آرامش ایرانیان شما را در انتخاب بهترین نوع ماساژ راهنمایی کنند.

ماساژ تراپی برا چه کسانی نباید انجام دهندجمع بندی

ماساژ تراپی یک روش موثر در بهبود عملکرد عضلات و کاهش استرس و اضطراب است و برای سلامت جسم و روح بسیار مفید می باشد. همچنین در تسکین درد های مزمن کمر درد و سردرد موثر است. با این حال اگه به بیماری مبتلا هستید یا داروی خاصی مصرف می کنید قبل از ماساژ با پزشک خود مشورت کنید.

سوالات متداول

1- ماساژ درمانی چه فوایدی دارد؟

ماساژ تراپی باعث کاهش استرس، بهبود خواب، تسکین درد های مزمن، بهبود گردش خون و تقویت سیستم ایمنی می شود.

2- انواع ماساژ درمانی کدامند؟

ماساژ سوئدی، ماساژ یافت عمیق، ماساژ ورزشی، ماساژ نقطه ماشه ای و ماساژ قبل تولد.

3- ماساژ تراپی برای چه کسانی خطرناک است؟

ماساژ برای کسانی که که مشکلاتی از قبیل عفونت یا سوختگی پوستی، زخم باز و کبودی دارند ، کسانی که مبتلا به اختلالات انعقاد خون و هموفیلی، بیماری های قلبی و عروقی، بیماری های پوستی مانند پسوریازیس و اگزما هستند و کسانی که داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین مصرف می کنند، مناسب نیست.

دیدگاهی نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *